welkom

aanpak

training

coaching

trainer-feedback

shiatsu-massage

over mij

contact

 

 

 

 

 

  

 

Aanpak

Coaching
Vanuit een brede persoonlijke ontwikkeling kijk ik naar een vraagstuk vanuit verschillende contexten. Een vraag bestaat altijd uit een praktische, emotionele, spirituele en zelfs een fysieke component. Op ieder niveau kan een oplossing voor een vraagstuk liggen. In mijn werkwijze bepalen we samen op welk niveau we insteken, wat we erbij willen betrekken. Wat is er nodig zodat u tevreden bent en weer zelfstandig verder kunt met waar u mee bezig wilt zijn?

Soms kan in een enkel gesprek enorm veel helderheid worden verkregen en is hiermee eigenlijk duidelijk of bevestigd gekregen wat er daadwerkelijk nodig is om de wens te realiseren. Soms kan het zijn dat er meerdere gesprekken nodig zijn. Dit is altijd persoonlijk en zal op maat worden gemaakt.

Training
Ook de trainingen worden voorafgegaan door een uitgebreide analyse van de problematiek en een beschrijving van de gewenste resultaten. Ik ben een voorstander van intakegesprekken om hiermee de kwaliteit en aansluiting van de training nog meer te optimaliseren.

Mijn trainingen kenmerken zich door een uitgebreide persoonlijke aanpak. Daarnaast veel gedegen kennis met betrekking tot het trainingsthema. Met als resultaat een voor u op maat gemaakte cursus of training, die zowel in-company als op een andere geschikte locatie plaats kan vinden.

 

 

 

 

webdesign wij & anders ©