welkom

aanpak

training

coaching

trainer-feedback

shiatsu-massage

over mij

contact

 

 

 

 

  

 

 

Feedback voor trainers en trainingbureau's

Trainer
Een speciale service heb ik voor u als trainer. Door mijn bijzondere opmerkzaamheid en vermogen tot heldere terugkoppeling, ben ik een observator die u op allerlei gebieden kan zeggen hoe iets werkt in de praktijk. In kaart kan worden gebracht waar u goed in bent, wat mogelijk verbeterd kan worden. Feedback kan worden verkregen over wat u maar wenst en ligt dan vaak in de sfeer van persoonlijke kwaliteiten, onzekerheden, groepsenergie, wijze van contact maken, persoonlijke houding, interactie, inhoud van de les, opbouw etc. Een kado voor uzelf.

Trainingsbureau
Deze service kan tevens worden ingezet om de kwaliteit van trainers aangesloten bij een trainingsbureau (vast of freelance) te waarborgen en verhogen. Dit d.m.v. coaching om daarmee de kwaliteit van de organisatie als geheel in het oog te kunnen houden, buiten de summiere informatie die wordt verkregen via beperkte evaluatieformulieren van deelnemers. Effectieve feedback vraagt om iemand die over de schouder van de trainer meekijkt en wat afstand kan bewaren naar trainer, deelnemers en programma om hieruit de sterktes en zwaktes te kunnen aflezen. De deelnemers zelf zijn hier zelden toe in staat. 

Rapportage
Een uitgebreid persoonlijk rapport behoort tot de mogelijkheden. U hoeft dan als eindverantwoordelijke niet zelf bij een training aanwezig te zijn om te weten waar kwaliteiten en mogelijk te ontwikkelen punten liggen. Hier kan dan gerichte actie (coaching, opleiding, training) en dus ontwikkeling van uw medewerkers op aansluiten. 

 

 

 

 

webdesign wij & anders ©